oku ...
34 İstanbul, DEMİRYOLU, Genel, KENTİÇİ Raylı Sistemler, MANŞET, Marmara Bölgesi, Metro, Türkiye

İTÜ Ayazağa Metro İstasyonuna Sığınan Köpek Ambulansla Hastaneye Kaldırıldı

İTÜ Ayazağa Metro İstasyonuna Sığınan Köpek Ambulansla Hastaneye Kaldırıldı; İTÜ – Ayazağa metro istasyonunun turnike bölgesine halsiz bir şekilde gelip yatan köpek metro personelinin dikkatini çekti. Personelin olay yerine sağlık ekiplerini çağırmasıyla hasta köpek ambulansla hastaneye götürüldü.

19 Kasım 2019 Salı günü 19:00 civarında bir sokak köpeği  Yenikapı – Hacıosman metro hattında bulunan İTÜ – Ayazağa istasyonunun plazalar girişindeki yürüyen merdivenlerden inerek turnike katında duvar dibine yattı. Köpeğin hareketsiz ve halsiz olduğunu farkeden güvenlik görevlisi Mecit Çevik durumu istasyon amirliğine bildirdi. Bunun üzerine İstasyon Amiri Muammer Işıklı kumanda merkezini arayarak acil bir şekilde AKOM ile irtibata geçilmesini ve istasyona veteriner gönderilmesini talep etti.

Bir şey yiyip içmedi…

Yolcuların ve istasyonda görevli Metro İstanbul personelinin yemek ve su ikramlarına tepki vermeyecek kadar halsiz olduğu gözlemlenen köpeğin etrafı paravanla kapatılarak veteriner ekipleri gelene kadar dinlenmesi sağlandı. 20:25’te istasyona gelen Sultangazi Cebeci Hayvan Hastanesi ekipleri köpeğin durumunu kontrol etti.

Hastaneye götürüldü…

Detaylı muayene için hastaneye götürülmesi gerektiğini belirten sağlık ekipleri köpeği sedye ile hayvan ambulansına taşıyarak Cebeci Hayvan Hastanesi’ne götürdü. Burada kontrolden geçirilerek gerekli müdahalelerde bulunulan köpek ertesi gün sağlıklı bir şekilde tekrar Ayazağa bölgesine bırakıldı.

About rayhaber

55 farklı dilde 13. yılda 120.000 habere RAYHABER ile imza attık!

Tartışma

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum bırakın